Loading...

Rekrutering, selectie, HR beleid

Bekijk onze vacatures

VISIE

Ondernemingen

Ondernemingen maken vandaag het verschil door innovatief te zijn, strategische keuzes te maken én door talentmanagement, de juiste competenties op de juiste plaats en in de juiste verhouding. Niet alleen talenten zoeken en vinden maar deze ook behouden op lange termijn en ontwikkelen.

Net voor deze ondernemingen gaat HR Concept op zoek naar de juiste talenten en ondersteunt hen in het optimaliseren van hun personeelsbeleid, het imago van waardevolle werkgever wordt versterkt.

Contacteer ons

Medewerkers

Medewerkers kiezen vandaag bewust voor succesvolle, dynamische en groeiende organisaties met een goed onderbouwd HR-beleid waar ze hun talenten verder kunnen ontplooien, waardering en flexibiliteit ervaren, in een open sfeer kunnen communiceren en met een goede work-life verhouding.

Net aan deze medewerkers biedt HR Concept ondersteuning in hun loopbaan en in hun zoektocht naar een fantastische en ‘op maat’ opportuniteit, steeds op basis van vaste aanwervingsopdrachten.

Onze vacatures

WAARDEN

Sinds 2007 ondernemen wij elke dag opnieuw gepassioneerd en authentiek in human resources. Wij hechten zeer veel belang om zowel onze sollicitanten als bedrijven zeer goed persoonlijk te kennen omdat wij ervan overtuigd zijn dat enkel op deze basis een match efficiënt en succesvol kan gebeuren.

Samenwerken met HR Concept is kiezen voor een échte partner, gedreven in en door mensen, ervaren, betrouwbaar, flexibel, uiterst professioneel en bovendien met een groot netwerk van gedegen contacten.

PASSIE
AUTHENTIEK
PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL

Team


Sylvie Cleenwerck
Zaakvoerder

Gestart in de uitzendsector. In 2007 beslist om HR Concept op te starten, met een duidelijke visie op succesvolle matching met directe aanwerving van bedienden en kaderleden in de bouwsector. Door de blijvende groei werd een bijkomende entiteit opgericht.

Sylvie Dejonghe
Sylvie Dejonghe
Business Partner

10 jaar gewerkt in de uitzendsector. In 2009 gekozen om te werken op HR en internal sales bij haar beste klant, een bouwgerelateerde KMO. Door haar gedrevenheid en onze onderlinge klik in 2017 de stap gezet om als partner HR Concept ook in andere sectoren uit te bouwen.

Dries Aneca
Dries Aneca
Business Partner

Met diploma arbeids- en organisatiepsychologie op zak in 2003 gestart in de bouwwereld in sales en management. Binnen HR Concept komen kennis, 15 jaar ervaring en netwerk samen, specifiek voor de regio Noord West-Vlaanderen.

Caroline Houtsaeger
Caroline Houtsaeger
Business Partner

Met 12 jaar ervaring in rekrutering & selectie, een grote portie enthousiasme en een breed netwerk, wordt de regio Zuid-West Vlaanderen versterkt.