Loading...

Rekrutering, selectie, HR beleid

VISIE

Ondernemingen

Ondernemingen maken vandaag het verschil door innovatief te zijn, strategische keuzes te maken én door talentmanagement, de juiste competenties op de juiste plaats en in de juiste verhouding. Niet alleen talenten zoeken en vinden maar deze ook behouden op lange termijn en ontwikkelen.

Net voor deze ondernemingen gaat HR Concept op zoek naar de juiste talenten en ondersteunt hen in het optimaliseren van hun personeelsbeleid, het imago van waardevolle werkgever wordt versterkt.

Medewerkers

Medewerkers kiezen vandaag bewust voor succesvolle, dynamische en groeiende organisaties met een goed onderbouwd HR-beleid waar ze hun talenten verder kunnen ontplooien, waardering en flexibiliteit ervaren, in een open sfeer kunnen communiceren en met een goede work-life verhouding.

Net aan deze medewerkers biedt HR Concept ondersteuning in hun loopbaan en in hun zoektocht naar een fantastische en ‘op maat’ opportuniteit, steeds op basis van vaste aanwervingsopdrachten.

WAARDEN

Sinds 2007 ondernemen wij elke dag opnieuw gepassioneerd en authentiek in human resources. Wij hechten zeer veel belang om zowel onze sollicitanten als bedrijven zeer goed persoonlijk te kennen omdat wij ervan overtuigd zijn dat enkel op deze basis een match efficiënt en succesvol kan gebeuren.

Samenwerken met HR Concept is kiezen voor een échte partner, gedreven in en door mensen, ervaren, betrouwbaar, flexibel, uiterst professioneel en bovendien met een groot netwerk van gedegen contacten.

PASSIE
AUTHENTIEK
PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL